De fotograaf

Thamara Puts

Creatieve spil achter PUTSIES. Genietend van het vrije leven als de ondernemer, een passie voor reizen en reizend fotograferen. Verbinden met andere ondernemers en creatieve duizendpoten.

Mijn missie: op pad voor de beeldbank van mijn nieuw te lanceren webshop. Nog even geduld. Mijn vrije werk creëren en daarbij een heleboel mooie dingen mogen beleven. Al een beetje nieuwsgierig? Een aantal van mijn werken hangen in de gallery van Atelier de Hamerslag aan de Bisschopsmolenstraat 112 te Etten-Leur. 

Putsies de studio is mijn vrije werkplek waar ik met studio werk aan de slag kan en waar ik workshops geef.

 

Putsies de Studio

Met PUTSIES de STUDIO wil ik een plek neerzetten op de eerste plaast voor andere fotografen maar ook videografen die zelf niet beschikken over een studio. De studio huur je voor een dagdeel of dag inclusief alle lampen en aan jou de ruimte om lekker te creëren en mooie beelden te maken. Maar ook voor de creatieve ondernemer die voor een dag of dagdeel een werkplek zoekt of een meeting wil hosten. 

Naast de studio verhuur mag het een ontmoetingsplek zijn voor verbinding met vrouwelijke ondernemers. Samen sparren zonder gene en weg met dat glazen plafond. let’s talk business. Sluit je aan bij een netwerkborrel of kom een toffe workshop geven of een masterclass volgen. 

Samen aan tafel

Wil je meer weten over de mogelijkheden, studioshoots en de studio verhuur? Heb je als (startend) ondernemer brandende vragen en ben je benieuwd of ik je op weg kan helpen? Heb je interesse in een vrij werk van mijn hand? Laat dan even je gegevens achter en ik kom zo snel mogelijk bij je terug.