Vrij werk op maat

Marcel & ik

Voor de beeldbank van mijn Putsies Gallery ben ik een samenwerking aangegaan met kok Marcel Baselier.
In opdracht van een dame met een voorliefde voor kreeft en octopus creëerden we samen een beeld op maat voor aan de wand in de nieuwe eetkamer van de klant.

Dat smaakt naar meer en de volgende shoot staat op de planning.

Wil jij nu ook iets tofs met als hoofdonderwerp iets eetbaars? Dan ben je bij ons nieuwe merk: ‘Marcel & Ik’ aan het juiste adres.

 

Meer informatie? info@putsiesdestudio.com

Kunstwerk op maat bedrijven

Wanneer je een prachtig bedrijf hebt opgebouwd, hoe mooi zou het dan zijn wanneer een kunstwerk aan foto’s als hoofd item jullie bedrijf betreft.

In de voorbeeldfoto een custom maatwerk 3 delig paneel in de bestuurskamer van Knobel ijzerwaren recycling te Roosendaal. Met antieke houten achterwand en luxe hoogglans foto’s.

De foto’s heb ik gemaakt op locatie van de ijzeren voorwerpen aldaar.
Mooie detail shots van het ruwe materiaal. Persoonlijk en op maat.

Maar dit kan natuurlijk ook van een mooie ambacht of een fabriek waar we de handelingen in beeld brengen. er is ontzettend veel mogelijk.
op deze manier heb je altijd een uniek werk aan de wand. Een werk met een verhaal, jouw verhaal.

Fotoreis op maat

Regelmatig krijg ik de vraag of ik een specifieke regio op de foto wil zetten. zo ging ik al eens naar Curaçao om een aantal beelden te maken van de vroegere woonplek van een ouder stel en mocht ik afgelopen februari naar Gambia om een prachtig project met een ziel vast te leggen.

Maar ook binnen Nederland, bijvoorbeeld naar Texel in de winter.

In Spanje mocht ik een vakantie villa fotograferen en in Amerika was de wens van een reisbureau om toffe foto’s van Antelope Canyon te maken.


Heb jij een speciale wens? Laten we dan eens samen rond de tafel gaan zitten en wie weet hangt mijn vrije werk op maat straks te pronken in jullie woonruimte of kantoor. 

Inspiratie