De Gallery

De nieuw te lanceren webshop met vrij werk

Wil jij een tof vrij werk van PUTSIES aan de wand? Natuurlijk kun je dan binnenkort iets kiezen uit mijn nieuw te lanceren webshop. Een traject waar je zelf de keuze maakt en de bestelling plaatst. Maar wat als je geen keuze kan maken? Of liever persoonlijk advies wil krijgen? Dan ben ik er voor jou/jullie. 
Naast de online webshop zijn jullie op afspraak van harte welkom in onze gallery aan de Bisschopsmolenstraat 112 te Etten-Leur. Daar kan ik wat meer uitleg geven over de verschillende materialen.

Wil je graag volgen waar ik mee bezig ben dan kun je mij natuurlijk ook volgen op Instagram: @PutsiesPhotography en @PutsiesdeStudioDe Webshop

Momenteel zijn we achter de schermen bezig met de laatste loodjes voor de webshop zodat alles straks gestroomlijnd loopt wanneer je een bestelling plaatst. We werken met mooie gallerie prints van hoogwaardige kwaliteit en leveren met mooie opties aan houten shadowboxen in diverse kleuren. 

Naast prachtige grote prints voor aan de wand leveren we mijn vrije werk ook in lijsten. Achter museumglas en handmatig zorgvuldig ingelijst. 

Hou onze socials in de gaten voor de officiële lancering eind mei.

Leveren

Wanneer alles geproduceerd is wordt de PUTSIES EXCLUSIVE keurig bij je thuis geleverd of je kan deze op afspraak ophalen in onze Putsies Gallery aan de Bisschopsmolenstraat 112 te Etten-Leur.