PUTSIES de STUDIO
Studio ruimte huren vanaf
€325,- (ex btw)

Onze studio is voorzien van een industriële witte achtergrond en egale witte vloer, een vast rollensysteem voorzien van 3 papierrollen met een breedte van 2,72 m. Een verplaatsbaar systeem voor rollen van 2,72 m en 1,36 m. De studiovloer heeft een oppervlakte van circa … m² en een hoogte van 5,5 m. De hoogte van het vaste rollensysteem is … m

Diverse flitslampen, softboxen, spots en een beautydish met statieven en een giraffe statief. Twee reflectie schermen van 1mx2m met een witte diffuser, zwarte zijde en een reflectie zijde en een hand reflectiescherm. 

Papieren achtergrond rollen van 2.72 m. Dez kun je gebruiken, werk je met de rol op de grond dan betaal je per strekkende meter voor het deel dat afgeknipt gaat worden €20,-

De studio beschikt over een parkeergelegenheid, een toilet en een kleine keuken met koelkast en koffie/thee voorzieningen. De koelkast is gevuld met frisdrank. Bestek, ontbijtbordjes en glaswerk zijn aanwezig. In de ruimte staat een grote stamtafel waarvan met zo’n 8 personen gebruik gemaakt kan worden. In de ruimte is een grote spiegel aanwezig met een kaptafel.

De studio kun je al huren vanaf €325,- ex BTW voor  4 uur, incl gebruik van de aanwezige lampen, props en keuze uit 3 kleuren papier. En natuurlijk incl. koffie/thee/fris en wat lekkers.  Wil je liever een hele dag dan kan dat voor €475,- excl BTW incl bovenstaande. 

 

PUTSIES de STUDIO
LinkedIn profielfoto
€149,- (ex btw)

Tijdens deze korte portretshoot voor professionals gaan we aan de slag met als eindresultaat toffe zelfverzekerde portretfoto in zowel kleur als zwart/wit.

In 20 minuten 1 mooie zakelijke profielfoto voor de socials en LinkedIn

1x  per maand in de studio te Etten-Leur maximaal 9 plekken op 1 dag

 Wat kun je van mij verwachten?

In een ontspannen sfeer loods ik je door je cameravrees heen, want laten we eerlijk zijn… de meeste van ons rennen liever hard weg bij het zien van de lens voor onze snoet. Niet nodig, ik ga je helpen en coachen tot een mooi eindresultaat.

Vooraf bespreken we de wensen qua achtergrond kleur en  wat je graag wil uitstralen.

Wat verwacht ik van jou?

Je hebt zelf je visagie en haarstyling verzorgd en je bovenkleding is keurig gestreken.   Weet je niet goed wat de beste keus is qua kleding? Neem dan twee setjes mee en we kijken samen naar de beste optie.

 

LinkedIn profielfoto €149,- (ex btw)

 

PUTSIES de STUDIO
Portretten voor de professional €249,- (ex btw)

Een fotosessie waar we samen aan de slag gaan in de studio met als eindresultaat 3 toffe zelfverzekerde portretten.

De gereserveerde tijd hiervoor is 60 minuten en hierin nemen we rustig de tijd zodat je zeker kunt zijn van een heel mooi eindresultaat in drievoud.

Tijdens deze shoot is er ook ruimte voor een kledingwissel en om je haar en make-up eventueel wat aan te passen. Let op, geen visagiste aanwezig.

Ook is het mogelijk van achtergrond kleur te wisselen. Hierin spreken we vooraf de wensen door zodat ik de kleuren klaar kan hangen alvorens de shoot.

In 60 minuten, 2 kledingwissels en 3 krachtige portretten in zowel kleur als zwart/wit bewerkt.

 

Portretten voor de professional €249,- (ex btw)

 

PUTSIES de STUDIO Dreumes Shoot
€375,-

Zijn we niet allemaal verliefd op de fase van onze kindjes wanneer ze voor het eerst op ontdekkingsreis gaan? De periode van zelfstandig kunnen zitten, kruipen en de voorzichtige eerste stapjes. 

Ho, stop de tijd! Deze fase gaat zo snel voorbij. Nu is het moment om de tijd heel even stil te laten staan en alle resultaten te vangen eventueel te bundelen in een mooi album voor later.

In onze studio zet ik de heater op lekker warm, we gaan voor mooie neutrale kleertjes, zo eenvoudig mogelijk en een mooie neutrale achtergrond tint. Mooie gebreide truitjes, blote voetjes, luierbroekje, of gewoon een simpel rompertje. Je kindje staat centraal.

1x per maand verzorg ik de dreumes shoot dag. Hier kun je een tijdslot reserveren van 60 minuten (langer is de focus van je kleintje niet). Van prachtige portretjes tot speelmomenten, van jubelteentjes tot wipneusje. Ik zorg dat het allemaal heel cute vastgelegd gaat worden.

10 bewerkte foto’s printbaar tot a4. Nabestellen van een prachtig album of mooie print voor aan de wand, een foliobox of iets anders. In de studio laat ik je de mogelijkheden zien.

 

Kosten €375,- 

Portretten kids
€395,-

Een prachtig portret voor aan de wand.

 

De shoot duurt maximaal 60 minuten en is voor maximaal 2 kinderen uit hetzelfde gezin. 

Inclusief 5 bewerkte portretten in zowelv kleur als zwart/wit medium resolutie (printbaar tot A4 formaat)

Extra portretten bewerken €25,- per foto.

Nabestellen in de studio met als prachtig eindresultaat een mooi werk voor aan de wand of een mooi album en meer.

 

Kosten vanaf €325,- (ex btw)

 

Boudoir sessie
vanaf €575,-

Wil jij jezelf een mooie energie boost geven? Even helemaal jezelf onderdompelen in een moment voor jezelf? En… heb jij het lef om jezelf bijna bloot te geven?

Dan is deze sessie echt iets voor jou! In de studio gaan we aan de slag met een aantal toffe settings en zet ik jou van je beste kant op de foto. 

De basis sessie met 1 achtergrond en diverse poses exclusief visagie kost €575,- inclusief 10 van je mooiste beelden bewerkt en in medium formaat aangeleverd (printbaar tot A4)

Wil je een stapje verder dan kunnen we de sessie uitbreiden met haarstyling, visagie en meerdere settings. Prijs op aanvraag.

Kosten €575,-