De Studio

Welkom

Welkom bij Putsies de Studio, de nieuwe locatie waar we meer ruimte en hoogte hebben voor het maken van toffe beelden.

Een studio waar jij je als fotograaf mij uitleven met vrij werk of in opdracht van jouw klant, waar workshops gegeven kunnen worden en waar ruimte is om collega ondernemers te ontmoeten en presentaties te geven.

Met een werk oppervlakte van zo’n 120 m² waarvan een groot deel het fotografie deel beslaat en waar een fijne stamtafel met ruim 8 zitplaatsen aanwezig is. Een kleine keuken met koffie en thee voorzieningen en een koelkastje plus een toilet maken de ruimte compleet. 

In de koude maanden zetten we de heater voor je aan en bij warm weer kan de roldeur omhoog en zet je de stoelen lekker buiten, allemaal mogelijkheden op deze nieuwe plek in Etten-Leur.

Overdag een studio met zowel daglicht als studio lampen en in de avonden een donkere studio voor nog meer studio fotografie mogelijkheden.

Op de foto acteur, influencer Luuk van Leeuwen @akaluuk gefotografeerd door Julia Huikeshoven @Jamanbroershots Backstage foto Putsies

PUTSIES de STUDIO huren

Beschik je zelf niet over een studio en heb je er wel eentje nodig? Zakelijk voor een opdracht of gewoon om een dag te freewheelen? Wist je dat de studio regelmatig verhuurd wordt voor de zogeheten portretjesdagen van diverse fotografen? De studio beschikt over diverse lampen en backdrops.

De studio kan ook door videograven ingezet worden voor short movies of clip opnames voor bijvoorbeeld de socials. We kunnen niet garanderen dat de ruimte geluidsarm is gezien we op een industrie terrein zitten.

De studio beschikt over veel daglicht en volop studio materiaal. Van legio achtergond kleuren van papier tot diverse lampen. Denk daarbij aan een octa box, beauty dish, een grote softbox op giraffe statief en achtergrond spot. Reflectie schermen met zowel zwarte, witte als zilveren doeken. Poseerkrukjes, kleurengels en wat fotoprops.

Heb je speciale wensen of een specifieke kleur nodig neem dan even per mail contact met ons op. Dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen.

Op de foto rapper Damy Raymundo @Damndamy gefotografeerd door Julia Huikeshoven @jamanbroershots Backstage foto Putsies

Prijzen Studio Huren

Laten we het simpel houden:

Halve dag studio huur : €325,- ex Btw en een hele dag €475,- ex Btw

De prijs is inclusief een korte rondleiding en uitleg over de studio, inclusief koffie/thee/fris/koek/snoep en inclusief gebruik van de aanwezige lampen, gels en reflectie schermen, krukjes, props en gebruik van de wifi.

Overige kosten: Achtergrondpapier per strekkende meter €20,- (gebruik papier enkel voor achtergrond wordt niet in rekening gebracht) voor aanwezige kleuren stuur je vooraf even een mailtje. Heb je een specifieke kleurwens dan kunnen er extra kleuren besteld worden tegen een meerprijs.

Stroomverbruik op nacalculatie á €0,35 per m3.

Extra hulp tijdens de shoot €55,- per uur minimale afname 2 uur. 

Meer weten? Stuur even een mailtje naar info@putsiesdestudio.com.

 

Op de foto kunstenaar Dzanar Abas-Zade @Dzanar gefilmd door Deni Kukura @Denikukura backstage foto Putsies